Beauty en Wimpersalon  LOOKS-IT  biedt exclusiviteit aan in Silk wimperverlenging 1-1 of 3-D- Russian Volume verlenging

Wij geven de voorkeur aan de behandeling om de wimperverlenging haartje voor haartje te plakken, zodat een opvul behandeling slechts in de 4 á 5 weken plaats vindt. Deze behandeling duurt 1 tot 1.5 uur.
De zijde wimpers van Neicha zijn zachter dan de synthetische Blink/Mink wimpers, waardoor het nog natuurlijker oogt. Er wordt één voor één een verlenging aan je eigen wimperhaar geplaatst waardoor je een natuurlijke look krijgt. De bonding/lijm bevat geen formaldehyde, is zacht en flexibel van structuur, zodat de aanhechting aan je eigen wimperhaar zo natuurlijk mogelijk verloopt.

Je kan kiezen -in onderling overleg- uit verschillende lengtes, krulvorm A, B, C, D, J, L, W, Y, of de allernieuwste U, Tapered of Double Tapered lashes en hierdoor kiezen voor een bescheiden look of een glam/drama-look met de nieuwste techniek 3-D wimperverlenging. Het zijn fluweel zachte sensueel gekrulde wimpers met een zwarte kleur van zichzelf, hierdoor is een krultang overbodig geworden. Kortom, de lange wimpers waar iedereen toch stiekem van droomt. De behandeling duurt incl. het intake gesprek ± 1.5 uur en ook het opvullen ± 1 uur; daar het erg belangrijk is om met precisie de uitgegroeide verlenging te verwijderen van uw natuurlijke wimper om schade te voorkomen. De gehele behandeling is niet pijnlijk, deze tijd wordt juist als relaxed ervaren in onze rustgevende salons.

Er is geen leeftijdsgrens. Het dragen van contactlenzen vormt geen probleem.

Wimperverlenging is perfect om mee te sporten, de sauna, of op vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt. Nooit meer doorgelopen mascara 24 uur per dag weken lang!

Tevens is het mogelijk om de training in overleg op locatie te doen.

Helaas kunnen wij niet bij iedereen de behandelingen uitvoeren, met name;
* rode of pusogen (conjunctivitus).
* bindvliesontsteking
* dry-eye-syndroom
* chemotherapie
* verlies van hoofdhaar (alopecia)
* buikslaper bent,( op eigen verzoek wel)

Het thuis verwijderen van de verlenging is mogelijk door oliepads 5 minuten op de ogen te laten inweken, daarna rustig -neem de tijd- de wimpers rullen tussen de vingers, niet trekken! Voor het professioneel verwijderen van de verlenging in de salon wordt een bedrag van € 10,00 gerekend. Bij continueren van de behandeling wordt er niets berekend.

Ook enthousiast geworden?
Neem gerust contact op als je nog vragen hebt, of bel 06-28359592 voor een afspraak.

Volg ons op Facebook

Pinnen mag