Beauty en Wimpersalon Looks-It biedt exclusiviteit aan in Lashcoat wimperverdikkings coating van EG 

Deze fantastische coating is getest door de FDA/CPIS = Cosmetic Product Ingrediënt Statement) én is tevens door de EU-veiligheidsnorm goedgekeurd.

Ruim 40 landen hebben dit bijzondere product al ontdekt en zijn enthousiast hier over.

Het is ook in combinatie te gebruiken met wimperverlenging door de onderwimpers hiermee dun te behandelen. De Lashcoat coating is een gebruiksvriendelijke diep zwarte coating welke niet -zoals bij bv. MYscara- stroperig is, schilfert en plakt. LashCoat coating is zacht en flexibel van structuur en absoluut niet te vergelijken met wimper- of wenkbrauwverf.

Je kan een keuze maken om voor een bescheiden look te gaan, of voor meer aangezette wimpers met meerdere laagjes coating (of losse fibers) voor een ‘glamour’ look. Het verlengt de wimpers iets (net als mascara) en laat jouw eigen wimpers meer stralen.

Ook voor de moderne man is het mogelijk, om door basislaagjes coating te gebruiken, net even meer uitdrukking in het gezicht te krijgen en door deze subtiele dunne laag, ziet het er niet uit als een opgemaakte look.

Het blijft gegarandeerd een 3 weken goed zitten. Je kunt er mee op vakantie, naar de sauna, zwemmen en sporten. Kortom, je hebt er weken lang geen omkijken meer naar. Allergisch voor mascara of bijziend? er zijn al verscheidene mensen je voorgegaan welke veel plezier beleven aan deze coating. Een ideaal product!  De jongste gebruiker is 11 en de oudste 79 jaar !
Geen doorgelopen mascara meer of van die hinderlijke prikogen!!!

Make-up kan je blijven gebruiken, met uitzondering van het schoonmaken van je ogen, dit kan alleen met een remover zonder olie, mocht je toch een oliehoudende remover gebruiken, dan is de kans erg groot op het loslaten van de coating. De ogen droog deppen met een handdoek.

Er is geen leeftijdsgrens, enthousiaste BN-ers, tieners, maar ook 70+ ers zijn geen uitzondering !!

Het dragen van contactlenzen vormt geen probleem.

Deze professionele behandeling kan NIET door zelf thuis worden uitgevoerd.  De behandeling duurt incl. intake gesprek plm. 45 minuten.

Tevens is het mogelijk om -in overleg- de opleiding op locatie te doen.

Het thuis verwijderen van de coating is NIET mogelijk. Laat de coating professioneel verwijderen in onze salon. Hier wordt een bedrag van € 10,00 voor gerekend. Bij continuering van de behandeling wordt er niets berekend.

 

Ook enthousiast geworden?
Neem gerust contact op als je nog vragen hebt, of bel voor een afspraak.

Volg ons op Facebook

Pinnen mag