Silk wimperverlenging 1-1 of 2-8-D Russian Volume / Hollywood lashes verlenging

De zijde wimpers van Neicha zijn zachter dan de synthetische Blink/Mink wimpers, waardoor het nog natuurlijker oogt. Er wordt één voor één een 2-8D verlenging op je eigen wimperhaar geplaatst waardoor je een natuurlijke look krijgt. De bonding/lijm bevat geen formaldehyde, is zacht en flexibel van structuur, zodat de aanhechting aan je eigen wimperhaar zo natuurlijk mogelijk verloopt.

Je kan kiezen -in onderling overleg- uit verschillende lengtes, krulvorm A, B, C, D, J, L, W, Y, of de allernieuwste U, Tapered of Double Tapered lashes en hierdoor kiezen voor een bescheiden look of een glam/drama-look met de nieuwste techniek 3-D wimperverlenging. Het zijn fluweel zachte sensueel gekrulde wimpers met een zwarte kleur van zichzelf, hierdoor is een krultang overbodig geworden. Kortom, de ‘lange’ wimpers waar iedereen toch stiekem van droomt. De behandeling duurt incl. het intake gesprek  twee uur en ook het opvullen ± 1.5 uur; daar het erg belangrijk is om met precisie de uitgegroeide verlenging te verwijderen van uw natuurlijke wimper om schade te voorkomen. De gehele behandeling is niet pijnlijk, deze tijd wordt juist als relaxed ervaren in mijn salon.

Er is geen leeftijdsgrens. Het dragen van contactlenzen vormt geen probleem.

Wimperverlenging is perfect om mee te sporten, de sauna of op vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt. Nooit meer doorgelopen mascara 24 uur per dag weken lang!

Tevens is het mogelijk om de training in overleg op locatie te doen.

Helaas kunnen wij niet bij iedereen de behandelingen uitvoeren, met name;
* rode of pusogen (conjunctivitus).
* bindvliesontsteking
* dry-eye-syndroom
* chemotherapie
* verlies van hoofdhaar (alopecia)
* buikslaper bent ( op eigen verzoek wel)

Het thuis verwijderen van de verlenging is mogelijk, maar de voorkeur gaat uit naar verwijderen in de salon om mogelijke schade te voorkomen. Voor het professioneel verwijderen van de verlenging in de salon wordt een bedrag van minimaal € 15,00 gerekend. Bij continueren van de behandeling wordt er niets berekend (muv klanten van andere salon)

Ook enthousiast geworden?
Neem gerust contact op als je nog vragen hebt, of bel 06-28359592 voor een afspraak.